Бойко Борисов Снимка: БТА
fallback

ГЕРБ ще подкрепи промените в закона за СРС-тата в следващия парламент. Това съобщи лидерът на партията Бойко Борисов в Пловдив. 

По неговите думи след всичко, което се случва напоследък и най-вече с незаконното подслушване в домовете на хората, явно е, че законът трябва да стане много тежък за тези, които си го позволяват. 

„В противен случай борсата за подслушване ще стане много скъпа и всички ще се изкушават - без нас, и това ще бъде тежък удар за демокрацията”, каза още бившият премиер.

Oще по темата
Една такава борса според него ще стане удобна за магистратите, политиците и всички, които искат да накърнят нечие достойнство. 

„Представете си дори вас да ви подслушват 24 часа и ви хванат в момент, в който сте се ядосали на оператора или на колега, представяте ли си после как ще се черви всеки, но това е животът”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той подкрепя всичко в тази насока, защото досега само ГЕРБ били единствената жерта на това. Бойко Борисов коментира, че два месеца се е говорило как МВР подслушва, а сега само срещу тях има пуснати компромати. 

„Когато агресивно действат дадени медии, което не отговаря на етиката или подклаждат към бунт, неправителствените организации не го коментират и им се струва нормално”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

дс/данс

преди 11 години

Ти не си ли в панделата бе, използван Банкянски глупчо?

81

коо станА

преди 11 години

Очаквам прокуратурата да разследва кой е поръчителя за това подслушване и той и Миро в затвора

80

Анонимен

преди 11 години

Tikwa, vsichki inszenirovki s aresti na tia i onia sa dobre inszenirani i ti Boiko Tikwata uspq da zabludich mnogo hora.No Glavnata ti linia, sluga na Zapada.Sluga na Turzia i Amerika dovede Bulgaria do upostochenie.

fallback