Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив
fallback

Важно е да има стабилност и прогнозируема държава. Българският народ изтърпя прехода и финансовата дисциплина, по-добре сме от другите държави и можем да надградим, сега е моментът да градим.

Това заяви на предизборен митинг-концерт в Смолян лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Той посочи пред симпатизантите на партията, че откакто ГЕРБ е на власт са донесли "над 10 милиарда
европейска солидарност в България" и са договорени още 25 милиарда за следващите четири години. Всички фондове на ЕС бяха спрени за тройната коалиция, припомни бившият премиер.

Ако ние не си объркаме държавата, няма кой да я обърка, смята Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова политиците да си мерят думите, "защото избори се правят за един месец, а след 12 май България трябва да прави правителство" и да се провеждат консултации. Ще мине време и ще се смеем на всичко това, което се говори, обърна се Борисов към избирателите. Експремиерът изрази убеденост в изборната победа на ГЕРБ.

Листата на ГЕРБ в 22-и Смолянски избирателен район бе представена на митинг-концерт на площад "България" в областния град. Начело на листата е д-р Даниела Дариткова, председател на здравната комисия в 41-то НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

245

Анонимен

преди 11 години

Надграждай, ама не тука!Ние сме вече толкова над градени, че няма на къде.

244

Анонимен

преди 11 години

Хората не пасат трева! Веднъж вече паднаха в капана наречен " ГРОБ-МАФИЯ " , втори път - НЯМА ДА ИМА!

243

Гюро Михайлов

преди 11 години

БСП ще победи, Борисов има раздвоение на личността:Цитат на Борисов (15.04.2013г.)"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве,..."Из интервю на Борисов пред Бтв (06.01.2011):Водещ: Колко министри се слушат? Излезе, че шест се слушат.Бойко Борисов: Това вече не е ваша работа. Колкото трябва - толкова. Корупцията е по висшите етажи на властта.Водещ: Означава ли това, че имате сериозни съмнения за корупция сред вашите

fallback