Снимка: lpavlova.bg

Бившият строителен министър Лиляна Павлова, която се радваше на най-високия рейтинг в кабинета "Борисов", продължава да бележи ударно точки в предизборната си кампания във Варна и Стара Загора, където е водач на листите на ГЕРБ.

След като дълго време си избира домати на пазара в Стара Загора в началото на кампанията, Павлова наскоро се похвали със своя улов на... бременна скарида по време на посещението си в град Бяла.

Талантът на Павлова си появил наяве броени секунди, след като тя и нейният колега във варненската листа Иван Портних получили първи урок по улов на скариди от малчугана Жорко, съобщава личният блог на ексминистърката.

Още с първото хвърляне Павлова уловила "скарида, която по мнението на рибарите беше бременна".

"След кратък диспут между двамата благородството надделя и те върнаха морския дар обратно в морето. Според рибарите да хванеш бременна скарида, било на късмет", завършва статията за първия урок на Павлова в ловенето на скариди.

Малко по-рано през деня от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха и похвалите на австрийски пенсионери за подобряването на качеството на пътищата към морето.

"На път от летището към Слънчев бряг видяхме, че правите пътя двойно по-широк. Продължавайте все така, това е важно. Преди години със съпруга ми почивахме в България и още помним колко бавно стигнахме до хотела. Курортът много ни харесва и затова се върнахме отново", каза пенсионерката от Австрия на кандидатите за народни представители на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева и Димитър Бойчев, които се срещнаха с първите туристи в Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase