fallback

Общ преглед

Разходки, ръкостискания, обещания. Шествия, цветя и светло бъдеще. Политиците, както подобава на една истинска предизборна кампания, тръгнаха сред народа с желанието на 12 май да се окъпят в народното доверие и любов.

А демонстрирането на близост до делника на българския гражданин по традиция преминава през доста разнообразни форми. Така например министърът с най-висок рейтинг от кабинета „Борисов“ - Лиляна Павлова, си напазарува домати от пазара в Стара Загора. Акцията бе повторена от бившия икономически министър Делян Добрев, който по народно облекло си хареса ябълки от тържището в Хасково.

Кандидат-депутатите от ГЕРБ във Видин пък подкрепиха "зелена акция" по залесяване в района на с.Търняне-Дунавци, като засадиха липа, бреза и явор. За късмет на изборите най-накрая те се снимаха и с 82-годишния дядо Вачи, който разпалено им обясни за проблемите на селото и региона.

Водачът на БСП Сергей Станишев пък по традиция се радва на вниманието на възрастните жени в страната и на... засукани млади социалистки. Лидерът на „България на гражданите“ Меглена Кунева пое „поход към нормалността“ с маршрутка, а Волен Сидеров обяви, че „Атака“ няма да дава „пари за концерти, певци, певици и комици“, а започна да раздава стипендии и помощи на нуждаещи се.

От ДПС по традиция започнаха обиколките си от регионите, където имат най-голяма подкрепа и то без излишен медиен шум. СДС започнаха в Бургас кампания с книга под ръка, а другата голяма дясна партия – ДСБ, стартира също от морето – Варна, но на този етап без излишна показност.

На какво ще се нагледаме до края на кампанията предстои да разберем. Но ако срещнете някъде по улицата партиен лидер и той тръгне да се здрависва с вас – не се изненадвайте. Кампания е, а хората са най-ценният ресурс на избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

стоил

преди 11 години

и вас ще подсетя за народната песен--айдуци мале шетат из селата-дръжте портите затворени и тоягата готова в дясната ръка..пазете се

133

символ

преди 11 години

Построили били магистрали от ГЕРБ. Ние сме ги построили, хора, не те! От нашите пари са. ГЕРБ крадяха като за световно. Колко бързо забравихте, че през целия им мандат нашите доходи бяха замразени, но забравиха да замразят своите. Колко бързо забравихте, че онкоболни и до сега се молят за ес-ем-еси, деца умират преди да съберат парички за лечение в чужбина, докато Фидосова храни кучето си с шол, а те си купиха нови лъскави коли и всяка година си раздаваха милиони левове бонуси! Това ли искате да

132

Стоян

преди 11 години

Не на всеки му пука и не всеки го е грижа.Тези, които ги е грижа наистина за от ГЕРБ,няма какво да се лъжем, че ГЕРБ е единствения шанс пред нас.За кого другиго да гласувам...просто ми кажете за кого.,положението е отчайващо, а действително Московски се справи.Имам за кои хора да се хвана и ще гласувам отново за тях

fallback