Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА
fallback

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Oще по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

556

Anonimen

преди 11 години

Това е един триумф на високомерието, наглостта, шизофренията, нарцисизма, посредствеността и тъпотията..... и всичко това на фона на бедстващия и оглозган български народ ! Каква е тази демонстрация на сила, помпозност и високомерие ?Това ли заслужава обикновения гражданин? Да му покажете кои сме НИЕ, колко много пари имате за такова скъпо мероприятие! Да му вземете отново страха !!!Нама да се получи този път, защото от надуване спукахте балона, а сега вадите резервния !Няма как да стане

555

Truth_Hurts

преди 11 години

ГРОБ - партията на дивите, прости ***, които възхваляват кумира си Боко. То интелигентен човек не би се кланял на проста ИПОН-ска мутра...

554

Анонимен

преди 11 години

HILQDI POSRE6TNAHA BORISOV NA KRAKA....HILQDI NA KOITO E PLATENO!!! AKO NE BE PLATENO I DOKARANI BEZ DA SE PLA6TA 6TQHA DA SA 200-300 4OVEKA. I NA MEN DA MI PLA6TAT I AZ 6TE KISNA NA EDIN SME6EN KONGRES KUDETO TUPAKA KOITO BE UMRQLT STRAH OT NARODNOTO NEDOVOLSTVO, PORODENO OT GNUSNITE MU KRAJBI I HORA V PRAVITERLLSTVOTO, SI PODADE OSTAVKATA. SEGA SUBRAL SILI, SUBRAL E DESTINA KLAKIORA OT EVROPA, SU6TI KATO NEGO, GI PRIKZAVA EDNI, 4E 4AK DA MU POVQRVA6.A KAKVO NAPRAVI 34 GODINI? BEDNOST I KRADENE

fallback