Лиляна Павлова и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото
fallback

Отличничката в кабинета „Борисов“ Лиляна Павлова категорично отхвърли твърденията, че е влюбена в бившия премиер. В интервю за в. Преса“ бившият регионален министър споделя, че има прекрасно семейство и не се развежда с мъжа си.

„Глупости! Това е абсурдна измислица на жълтите вестници. Скоро и космонавт ще ме изкарат“, казва Павлова в отговор на въпрос дали е  влюбена в Борисов.

„Имаме прекрасни взаимоотношения в семейството. И с премиера си общуваме семейно заедно със съпруга ми. Често заедно вечеряме, имаме прекрасни взаимоотношения“, добавя водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Стара Загора. 

На въпрос дали е свила с Борисов второ семейно гнездо в негов апартамент на ул. „Любен Каравелов“, Павлова отсича: „Не, не. Аз дори не знаех, че той има апартамент на „Любен Каравелов“. Добре че излезе в медиите, за да разбера, защото там винаги има една патрулка“.

„Съпругът ми не е ревнив. Беше много сладък моят мъж, когато му казах: „Вече съм на първа страница и на „Галерия“.“ Той ме погледна и каза: „Ама с някакви грозни снимки ли?“ Викам: „Не, с Бойко.“ Отговорът му беше: „А, добре“, казва още Павлова, добавяйки, че в нейното семейство си имат изключително доверие.

Бившият регионален министър споделя още, че и до ден-днешен говори на Борисов на „вие“. Признава, че не е добра домакиня. Мъжът й готви вкъщи, често я изненадва с интересни неща. Майка й също много й помага, особено с отглеждането на детето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

255

lele

преди 10 години

Кой себеуважаващ се мъж ще тръгне да спи с тая бе. С тоя груб мъжки глас и телосложение на булдозер. Че тоя жена ли си търси или по скоро мъж. Егати...

254

Анонимен

преди 11 години

Пишете ,пишете.Да си отдъхнете.Цвинокио вече нищо не може да ви направи .Само от затвора ще ви се моли да го пуснете да си нагледа 6 те апаратамента и да види дали някой му е почистил паяжините у тях .Да живее ГЕРБ.

253

Диди

преди 11 години

Абе за космонавт не става, че ще падне ракетата, както се срина и ГЕРБ. Но изгора на Боко със сигурност е била. Много им личи! :Р

fallback