Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив
fallback

Координаторът на "Движение България на гражданите" (ДБГ) за Пловдив-област Дани Каназирева напуска партията. Това съобщиха от пресцентъра на областната организация.

Заедно с нея "стотици членове на ПП "Движение България на гражданите" и стотици членове на Сдружението от Пловдив и областта ще оттеглят доверието си от партията на г-жа Меглена Кунева", се посочва в съобщението.

Решението си и мотивите за това Каназирева и съпартийците й ще обявят официално утре на специален форум в хотел "Тримонциум-Принцес".

Ръководството на ДБГ за Пловдив-град нееднократно е заявявало, че не работи за партията единствено в името на поста "депутат".

Това се казва в съобщение до медиите от координатора за Пловдив-град д-р Димитър Шишков. Имахме почти една година да се запознаем подробно с начина на структурирането на партията, с нейния устав и решенията на Националния съвет - време достатъчно всеки един от нас да преосмисли каква може да бъде ролята му в реализирането на партийната програма и дали това се покрива с неговите вътрешни нагласи и желания, се посочва още в съобщението на д-р Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Трезвен

преди 11 години

Трябва маааааалко повечко да се мисли преди да се пише.Има едно координирано цепене, пъпкуване, разпадане..В съчетание с едно всеобщо обединяване, срещу един всеобщ, глобален, галактически враг - Костов.Кои се обединиха изведнъж? - Мафиятааааа...Срещу кого се обедини мафията? - Срещу Костооооов..И защо? - понеже го обичаааа...нали?

89

Анонимен

преди 11 години

ДБГ се разпада и то при положение че му дават 3 процента. СДС-кабаиванов не може да се регистрира. това налива вода в мелницата на ДСБ (засега с 1,5 процента, но ще вдигне) .Иначе засега парламента влиза 4 партии - герб-Колация за Бълагиря с по 20-ина проценат и Атака-ДПс с по 11-12 процента.. Скоро няма да има правителство.

88

България на граждани

преди 11 години

Не разбирам какви са претенциите на хора, които не са свършили работа и за 5 лева в партията а сънуват първи и втори места в листите. И после какво... Идва Цветанов с куфарчето или с компроматите и разцепва парламентарната група... Справка рзс, справка атака. Радвам се, че Движението ще се изчисти от клиентелистите и кариеристите и ще се яви още по - силно на изборите. А слагащите минуси вероятно не искат да бъдат управлявани от можещи, интелигенти и най - вече нормални хора.

fallback