Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив
fallback

Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява след изборите на 12 май, смята Мая Манолова, депутат от "Коалиция на България" в 41-то Народно събрание пред TV7. Манолова коментира, че е нужно програмно правителство, което да изведе страната от кризата.

Тя даде обяснение и откъде ще дойдат част от 250-те хил. работни места, които ще разкрие БСП, ако спечели изборите. По нейни думи през последните години 30 хил. малки фирми са затворили и 120 хил. работни места са изтрити. "Отиде си предприемаческия дух на българина", заяви тя.

БСП ще даде спокойствие на българския бизнес - съживяването на малкия бизнес ще донесе част от обещаните работни места.

Мая Манолова коментира, че протестите на улицата са безпрецедентни досега. При предишните е имало надежда, но сега тя липсва и затова сме свидетели на самозапалвания. Нейната партия обаче ще бъде първа на тези избори, убедена беше тя и обясни спада на доверието след предишното управление на БСП с това, че са спрели да слушат хората.

Сега БСП ще се бори за максимален брой депутати, но властта няма да е самоцел и партията ще бъде доволна на достатъчен брой депутати, който да им позволи провеждане на предвидените политики. Партията тръгва към изборите с нови лица, допълни още Манолова, но тя не коментира кой ще поеме отговорността, ако БСП не спечели предсрочните избори с тази нова политика.

По отношение на прокурорските проверки в земеделското министерство червеният бевш депутат коментира, че е е имало нарушения по отношение на търгове с храни, продажби на земи, в "Напоителни системи" и т.н.

"Имало е чадър върху работата в МЗХ, който беше прибран с формалното оттегляне на правителството на ГЕРБ", допълни още Манолова.

Още новини четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Да живее Станишко...

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

83

оракул

преди 11 години

"Сега БСП ще се бори за максимален брой депутати.." максимален, максимален, колко да е максимален? 2-3 не повече.

82

Анонимен

преди 11 години

абе стига сте писали вече тия глупости за комунисти и че те са виновни за всичко,аз не съм комунист или партиен,но държавното управление се ръководи от определе кръг хора които се крият зад няколко партии че да се вижда че уш има някаква конкуренция и опозиция на власта,но истината е че няма нищо подобно, всички са национални предатели и капиталисти които са недосегаеми дори за прокуратурата

fallback