Снимка: архив Булфото
fallback

ГЕРБ и БСП продължават със задочния си диалог през медиите. Днес от пресцентъра на партията на Бойко Борисов решиха да отговорят с два дни закъснение на обвиненията на лидера на левицата Сергей Станишев.

В понеделник той заяви, че има опасност страната ни да загуби безвъзвратно стотици милиони евро по европейски програми заради управлението на ГЕРБ. Вчера пък лидерът на младежкото обединение в БСП Явор Гечев изкара сигнал за нарушения с проекти във фонд “Земеделие“.

Oще по темата

Похвалите на Брюксел към България и ГЕРБ дразнят БСП, заявиха днес от ГЕРБ. В разпространената от партийния пресцентър позиция се казва още, че правителството на ГЕРБ е получило последните няколко дни от високопоставени европейски политици похвали, които са раздразнили много хората в БСП.

Във вторник лично еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хан заяви, че за България е особено важно да не загуби темпа на усвояване на евросредствата, постигнат от правителството на ГЕРБ. Явно думите на комисаря Хан са ядосали хората на Сергей Станишев, се казва в позицията на бившите управляващи.

Според ГЕРБ БСП всеки ден измисляли нови и нови лъжи за опасност от загуба на европейски средства.

От партията на Бойко Борисов за пореден път припомниха за скандала “Батко и братко“ в пътния фонд.

Отдавна сме свикнали с оплюването на България пред Европа и света, което е запазена марка на БСП. Затова от ГЕРБ призоваваме опонентите си, когато България получава похвали от Брюксел и световните лидери, да преглъщаме теснопартийния егоизъм, заявяват от ГЕРБ.

От левицата заявиха, че ще отнесат сигналите си само до българските компетентни органи, защото не желаят да петнят името на страната ни в Брюксел и вярват в желанието на българските власти да се справят със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

421

sopol

преди 11 години

всичко вече си е по старому. без крумовски закони ще си останем селска провинция на ЕС. щото всеки сополив българин се мисли за най големийо тарикат у вселената, ама *** мухи

420

Анонимен

преди 11 години

Какво се джафкате ,като че ли единствения избор е ГЕРБ или БСП? Ами се са едно и също нещо и като политически убеждания и като крадци! По- добре да се огледаме кой би могъл да застане на тяхно място. Лошото е че не искат да пуснат кокала. Така царя успя да влезе във властта ,намърда се когато не искахме и едните и другите. За съжаление сега е много вероятно да се получи същото! Аз лично няма да гласувам нито за ГЕРБ ,нито за БСП. ДПС изобщо не ги броя ,те би трябвало като етническа партия ...

419

valenzeto

преди 11 години

ще го напиша простичко да ме разберът по вече хора -та представете си един препълнен хладилник в една детска градина,от него се взима без да се слага нищо.персонала се сменя на 4 години и идва ден в които идва нов персонал отваря хладилника -останали са малко неща,сега как да разпредели храната и как за кратко време да набави парички за да напълни хладилника,да направи ремонт на детската градина защото се руши,да плати за посеви и животни защото децата трябва да ядат.този Някои го изгонихте

fallback