Снимка: Ройтерс
fallback

Има сериозна опасност за живота на бившият премиер на страната Бойко Борисов, са заявили за агенция КРОСС източници от Министерството на вътрешните работи. Според тях има голяма вероятност в непосредствена близост до резиденция “Бояна“ да се е подготвял атентат срещу бившия министър-председател.

По-рано днес вестник “Стандарт“ обяви, че автомат “Калашников“ с пълнител и заглушител е намерен между къщите на Бойко Борисов и Ахмед Доган. Оръжието е било открито в изоставен строеж на къща на улица “Владимир Димитров-Майстора“.

Автоматът е бил оставен точно по тясната уличка в квартал “Бояна“, по която експремиерът Бойко Борисов традиционно се качва на разходка из Витоша. Улицата обаче е в непосредствена близост и до улица “Стар Беловодоски път“, където е къщата на Ахмед Доган.

Автоматът е стоял там от няколко дни, а изведнъж местните хора забелязали неизвестни лица да се въртят около изоставения преди година градеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1368

В.ЛЕВСКИ

преди 11 години

АЛО МВР-ТО!ТОЯ НЕ ГО МИСЛЕТЕ!МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА СИ,ЗА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ КОИТО СА ОГРАБВАНИ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЯ.ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ХОРАТА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ 4Е АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ГО ГРЪМНАТ ЗАГУБАТА НЯМА ДА БЪДЕ ГОЛЯМА

1367

Ковaчев

преди 11 години

де дa беше истинa, a зaщо пък дa не си пожелaем следвaщия път дa успеят дa го очистят

1366

иван

преди 11 години

За да не го похарчим човека явно е ценен за МВР,службите да го изведат навън ,да му дадат нова самоличност и да спрат да ни занимават периодично с Боковите глупости.В БГ обещаваме да не ни липсва даже няма и да се сещаме за него ако може и той да ни забрави за винаги.Простотиите които той и солта.ака му Апартаменчо сътвориха ще тежат като воденични камъни на следващото правителство и народа ни , но с божията помощ ще си възвърнем нивото от преди неговото управление.Да е жив и здрав Боци-навън!

fallback