Снимка: архив, Булфото
fallback

РЗС определя като ретроградни персони икономиста Димитър Иванов и Меглена Плугчиева, чиито имена се завъртяха из медиите като евентуални кандидати за служебен премиер.

В съобщение до медиите хората на Яне Янев са категорични, че ако те оглавят служебния кабинет, има реален риск България да тръгне рязко назад и да влезе в още по-опасна пропаст от Гърция.

Димитър Иванов и Меглена Плугчиева са кандидати на ДС и Гоце, а не на протестиращите, категорични са от РЗС.

„Не е ясно по какви критерии професорът, предлагащ се за премиер, депутат, министър и какъв ли още не, е припознат като ново лице. След като от 30 години той обслужва върхушката на БКП-БСП и с присъщия му изпразнен от съдържание поглед мисли, че обществото е забравило, че той беше изгонен по непригодност от собствената му партия БСП“, заявяват от партията.

Oще по темата
РЗС припомня, че Димитър Иванов беше съветник на Георги Първанов по време на първия му мандат като президент. А Меглена Плугчиева била „по-известна в лесовъдските среди с прякора си „Кралицата на горската мафия”, отколкото със собственото си име“.

Приносът на Плугчиева за спиране на еврофондовете по времето на тройната коалиция е може би най-големият й актив, отбелязват още от РЗС.

„Жалко, много жалко, че част от лицата на протеста ходят по сборища, където средата е не по-малко отровна от атмосферата в българския парламент“, заключават от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

Бобо

преди 11 години

Яне, не те ли е срам да се показваш пред хората и още повече да коментираш другите, когато ти самият си един от най-жалките в родната политика? Щеше да сваляш Борисов, после му стана пудела?

138

kiko

преди 11 години

Даваи Янееееееее! Кефиш ме , пич!!!! Само така!!!!! дай им да се разберат!!!!!!!!!!!! Аман от крадливи ***, че и български даже не гововрят като хората! 23 години не се ли накрадоха. Изпраха червените пари, продадоха каквото имаше за продаване, сега се подвизават като евродепутати и оттам пак интригантстват. А ти си тук, не си се отказал да живееш и работиш за България

137

gugyl

преди 11 години

Кво не ви кефи Яне???кво ви е напраил бе, злобари? Хората са го пратили в парламента. Що па да си седи като мишок? идеен си е човека, иска депутатите да ги гоним без разните там проблеми. кат имаш досие ВЪН! кат си крал МАРШ. Що народ затлъстя в това народно сабрание, а на вас само Яне ви боде очите. Така е свесните не се котират, братче.

fallback