Терзийски позира за снимка от парламентарната трибуна Снимка: Facebook

Независимият депутат Георги Терзийски се снима за спомен на парламентарната трибуна в пленарната зала на Народното събрание, докато депутатите бяха в почивка. 

Кадър от позирането вече започна да се споделя из Facebook.

Направих си снимка за спомен от тази трибуна, на която имам толкова много изказвания и по-голямата част от тях водеха до истинско раздразнение и агресия срещу мен, особено от  мнозинството на ГЕРБ, обясни пред журналисти Терзийски.

Голяма част от моите изявления предвиждаха този край на кабинета, каза той и допълни, че още през декември е прогнозирал, че най-късно през февруари правителството ще подаде оставка.

Юристът Терзийски влезе в 41-вото Народно събрание от РЗС, но след това беше изключен от партията на Яне Янев и обяви принадлежност към парламентарната група на БСП.

Коментари Напиши коментар

72

Станишев-дрън-дрън

преди 10 години

Извода, който ще трябва да направим, другари, се отнася до незадоволителната партийно-политическа и възпитателна дейност на партийните организации в системата на творческите съюзи, книгоиздаването, печата, радиото и телевизията- Налагат се срочни мерки за подобряване цялостната възпитателна работа сред художествено-творческата интелигенция, издателските и журналистически кадри.

71

Анонимен

преди 10 години

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Sydney_Harbour_Bridge_night.jpg

70

Анонимен

преди 10 години

Днес щрак-щрак в парламента, утре щрак-щрак в затвора...