Иран отрича да има пръст в атентата в Бургас. Снимка: Булфото
fallback

В края на идващата седмица изтича мандатът на сегашния посланик на Иран в България и на следващия ден в София ще пристигне новият ирански посланик.

Oще по темата

Това каза за БТА говорителят на МВнР Весела Чернева, потърсена по повод медийни информации, че Иран ще изтегли посланика си от София и най-вероятно ще свали нивото на дипломатическата си мисия.

Отношенията между България и Иран остават на същото добро
равнище, отбеляза Чернева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 10 години

До 0Пчелите бягат не от нещо друго,ами от алчността и най вече немърливостта на пчеларите.Що се отнася до мобилните телефони,ами то от край време има какви ли не електрически полета из етера далеч по вредни и по силни по интензитет.

38

чики

преди 11 години

"ще свали нивото на дипломатическата си мисия" реално означава, че следващия посланик ще е майстор-дюнерджия... адаптират си външната политика хората, според "нивото" на приемственост.

37

Анонимен

преди 11 години

До Райн Анд до 46Пожелавам ти да се "светнеш" за много други неща. Така или иначе не попадаш очевидно в дефиницията на хора желаещи да мислят и разсъждават критично, а си падаш по готови идеи. Успех..дано тия дето мислят вместо теб го правят добронамерено ;)

fallback