Росен Плевнелиев Снимка: БТА
fallback

Президентът Росен Плевнелиев включва като извънредна точка в дневния ред на предстоящото на 5 февруари заседание на Консултативния съвет за национална сигурност опита за посегателство срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Oще по темата
Президентът очаква да бъдат обсъдени възможните политически и обществени последици от този акт, както и ролята на институциите за недопускане на подобни посегателства в бъдеще, се посочва в съобщението. 

Припомняме, че по-рано днес мъж насочи пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, докато Сокола изнасяше доклада си пред Осмата конференция на ДПС. Нападателят е 25-годишният Октай Енимехмедов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

dan

преди 11 години

"Покушение срещу Доган","Забогатяваме рекордно", "Най-добрата фискална политика", "Доближаваме се до Германия","Доходите растат главоломно" и т.н и т.н. Все заглавия от пресата. Случайно да ви прави нещо впечатление? Манипулации и само манипулации! Надявам се,че много малко са хората,които им вярват. Иначе сме загубени!

25

Кой

преди 11 години

Кой беше този с жълтеникаво палто ,дето налиташе толкова да рита в главата поваления ?.Преставете си какво са правили с Левски и как са го измъчвали в Търново ?- остана ли са приспособлениятя за инквизиция ? А .за разкървавената му глава при обесването му ,са измислили ,че Левски си се е биел сам ?

24

Долу етническаПартия

преди 11 години

България е суверенна дътжава , не е Турска провинция .Не желаем Турски Президент в България !Обърнете внимание да речта на Лютви Местан , ще бие Камбаната да го чуят в ЕС и Световните политически лидери , че искат повече Политически права ???И повече ерническо релогиозни права ??Какво искат всъщност ? Противоконститационно е етническа партия във всички държави !

fallback