fallback

Общ преглед

Домът на родителите на Октай Енимехмедов, който направи опит да убие лидера на ДПС Ахмед Доган, се намира в комплекс „Славейков” в Бургас.

Блокът е под полицейска охрана. Близките на Октай Енимехмедов не отварят. По думите на съседи последно Октай, който учи в София, е видян да се прибира у дома преди Нова година.

Не са лоши хора, дори с майката сме съученички, децата ни са израснали заедно. Така описа семейство Енимехмедови тяхна комшийка от съседен вход.

„Всеки е изненадан от това, което стана. Сигурно и те са изненадани”, смята тя. По думите й Октай бил кротък като дете, уважителен към по-възрастните. „Едни хубави сини очи”, описа съседката Октай.

Тя бе категорична, че на са чули мъжът да е бил замесен с наркотици. По нейните думи не е известно някой от семейството да е член на ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Николов

преди 11 години

От това, което се видя е ясно, че момчето Октай, направи опит за (показно) самоубойство. Това се доказва и от намереното предсмъртното му писмо до майка му. това е

29

sole

преди 11 години

До Анонимен-BRAVO,tova e istinata

28

Анонимен

преди 11 години

Направиха го световна звезда, това беше целта и .Един *** алкохолик и доносник извършил тои и аверите му ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС възползва се и прехвърли негативите на всички нас и на държавата ни. КОИ ЗНАЕШЕ ИЛИ ГО ИНТЕРЕСУВАШЕ ЧЕ СЕ ПРОВЕЖДА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ДПС ВЧЕРА . НИКОИ , Е НАМЕРИХА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕМ .ЦИРКАДЖИИ

fallback