Снимка: Булфото
fallback

Министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов е на двудневна визита в Люксембург. Там ще участва в редовното заседание на Съвета по конкурентоспособност /вътрешен пазар, индустрия, научни изследвания и космическо пространство/ на ЕС, съобщи пресцентърът на МОМН.

Очаква се на заседанието да бъдат обсъдени основни законодателни актове, които са част от преговорния пакет за регламент на следващата рамкова програма за наука и иновации "Хоризонт 2020".

В дневния ред на кипърското председателство е заложено създаването на Европейски институт за иновации и технологии, както и предложение за регламент за определяне на правилата за участие и разпределение на резултатите в "Хоризонт 2020.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

професор

преди 11 години

Тоя на младини е бил боксьор.... и много са го били по главата...личи му и досега..

5

Анонимен

преди 11 години

НЕ САМО ГЕРМАНСКИТЕ И АНГЛИЙСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ- АЗ КАНДИДАТСТВАХ ПО КОМЕНСКИ ЗА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ В РИМ. ПОЛУЧИХ 800 ЕВРО ЗА 5 ДНИ ЗА ИЗДРЪЖКА- ТОЛКОВА ДАВА НАШИЯТ БЪЛГАРСКИ ЦЕНТЪР ЗА РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, А РУМЪНКАТА, ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ , ПОЛУЧИ 1200 ЕВРО. ДОРИ СПРЯМО РУМЪНИЯ СМЕ ПО-НАЗАД! СРАМ!

4

Стоименов

преди 11 години

Каква конкурентоспособност!? Тази *** тиква съсипва БАН!

fallback