Снимка: Bulphoto
fallback

Имаме власт, която е станала толкова оядена и арогантна, че вече вярва на собствените си лъжи. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който днес участва в 9-ия Национален събор на приятелите на Русия в България, цитиран от пресцентъра на политическата сила.

Станишев поздрави министъра на културата Вежди Рашидов, който единствен имаше куража да признае, че при настоящата власт този, който се подмазва на Бойко Борисов, си урежда живота и се облагодетелства. „Остава да каже и имената на хората, които са се облагодетелствали", добави лидерът на социалистите.

Лидерът на БСП отбеляза, че все повече българи отхвърлят цинизма и лъжите на ГЕРБ. Според него причината е, че колкото и да промиват мозъците с пропаганда, реалността в България се разминава с реалността на управляващите.

„Питайте хората по улиците, в магазините, на опашката, когато трябва да си плащат тока или водата - как живеят, когато ГЕРБ се хвалят какви велики неща са постигнали", обърна се Станишев към представителите на медиите.

Той обяви обещанията на вътрешния министър Цветан Цветанов за чудеса. „Всички разбират, че става дума за предизборно шмекеруване и хитруване", заяви лидерът на БСП.. "Инфлацията отдавна е изяла това, което обещават да увеличат догодина. Това е толкова цинично", добави той.

Станишев напомни, че вече три години политиката на ГЕРБ води до обедняване на българите и че доходите са замразени. Той отбеляза, че безработицата в страната вече засяга над 400 000 души, а още 250 000 българи са обезкуражени. Наред с това ГЕРБ смаза дребния и среден бизнес в интерес на своите приближени, категоричен бе лидерът на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

487

Svetlin

преди 11 години

Станишев да си гледа ДПС-то и да не мисли, че хората са плиткоумни....то бива да си нагъл ама неговото нахалство минава всички граници....

486

Ф.С.В

преди 11 години

Единственото което разбираме от тази новина е че САЩ вече трудно контролират кръвожадните алчни намерения на Израел за петролните залежи в други страни-или по скоро се правятче не могат да контролират Израел -и че Боко отива да слага на тезгяха последното което ни остана -Българската земя !!!!!!!! --ако подари или продаде 1 декар само --то трябва ГЕРБ да се обяви за нелегитимна партия и договора да бъде анулиран

485

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе ненормалник!

fallback