Борисов се присмя на митинга на БСП. Снимка: Булфото
fallback

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на магистрала "Тракия" край Ямбол.

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", добави още министър-председателят.

По думите на Борисов празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които "изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП”.

Oще по темата

"Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето”, изрази надеждата си Борисов и допълни, че е оптимист за спазването на срока, след като вижда ентусиазма на работещите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

388

от обект ЛОТ4

преди 12 години

Бойко се вживява като робовладелец отиде да нагледа робите си на ЛОТ4. Кой работи на национален празник - робите в България. На национален празник в ЕС никой не работи и магазините са затворени. В Израел е същото. Но в България робите на бойко работят и робовладелеца ги наглежда вместо да отиде на манифестацията на празнуващите като Путин и Медведев. Бойко го е страх от всенародната любов да не бъде освиркан и охулен на центъра на София от 7000 труженици а отиде при робите.

387

Българин

преди 12 години

А снимката е от "рязането на ленти" в Девня цимент. Такава манипулация ,такова угодничество, че ме е срам.

386

Анонимен

преди 12 години

члeн нa БCП Още преди да прочета статията тутакси разбрах, че ГЕРБ са виновни, а също и ония лошия Боко, който ни го наби в червените *** *** толкова надъл-боко, та ни стигна чак до диафрагмата, което пък ни причини лошо хълцане и ежедневно окане и акане по форумите!

fallback