Генерал Румен Миланов отрече да е взел бонус. Снимка: Булфото
fallback

"Като директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерски съвет не съм получил нито един лев бонус", пише в изявление до медиите директорът на БОРКОР ген. Румен Миланов.

В изявлението си той категорично опровергава разпространени информации, че получаваните от него и служителите в Центъра възнаграждения са се увеличили "четворно".

Генерал Миланов подчерта, че разпространените твърдения за големи бонуси са неверни и уронват както доброто му име, достойнство и професионален авторитет, така и престижа на ръководената от него администрация.

Dnes.bg припомня, че по-рано през деня премиерът Бойко Борисов обяви, че е поискал специален доклад за дейността на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност, известен като БОРКОР.

Oще по темата

"Ако са си написали бонуси и хонорари, ще ги върнат. Не съм пъдарин, ще видя какво са отчели като работа, ще постъпя като всички останали“, закани се премиерът в коментар на информацията, че в БОРКОР са раздадени над 100 000 лева бонуси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 15

преди 12 години

Има и други като "БОРКОР". Например Комисията по досиетата. Там се харчат 4,5 млн.лв. годишно. Някой да е спечелил два лева от това, че я има тази Комисия ? И не само Комисията по досиетата.Ние опъваме каиша, а те си клатят...ръцете. Може ли 1,3 млн. човека в реалната икономика да хранят останалите до 7,3 млн. ? Така няма да ни бъде с тия голи мъде.

13

Анонимен

преди 12 години

Що не пишете,че БОРКОР са структура с цели 6 души персонал,а за миналата година са изхарчили почти 9 милиона лева,това е официална статистика,и това ака не е бонуси,здраве му кажи!

12

Анонимен

преди 12 години

Защо сватбен тенерал?

fallback