Кунева и Вълчев в Шумен. Снимка: БТА
fallback

Сдружението "България на гражданите" може да стане политически проект, обяви Меглена Кунева на първата в страната среща на ръководството на сдружението със симпатизанти, която се състоя днес в Шумен.

Oще по темата
Пред около стотина шуменци в залата на читалище "Добри Войников" Кунева уточни, че от "България на гражданите" нямат предварителен план за влизане в политиката и това не е самоцел за тях.

Те искали просто да разберат каква енергия има сред хората.

"Считаме, че България не е на партиите и ако няма граждански контрол, нищо няма да се промени", посочи Кунева.

Даниел Вълчев, който е сред учредителите на сдружението, отбеляза, че Шумен е първото място, откъдето е започнала президентската кампания на Меглена Кунева, и сега отново сдружението започва срещите си с обществеността от този град.

Той се обърна към присъстващите с призив за подкрепа на проекта. Преди срещата бяха раздадени заявления за членство в "България на гражданите". До момента неговите членове са повече от 2600 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

No name

преди 12 години

Като чета коментарите по-долу, се чудя как изобщо такъв тип хора са се научили да работят с интернет. Коментари от сорта обиждат милионите хора гласували на последните избори. Според Вас те са или ***-шаранковци, според други фашисти, според други подкрепят селянията, или комунисти, или сюнетчии, или от онези, които ограбиха държавата по време на приватизацията... Вие къде се познахте? Развитото гражданско общество изисква толерантност - ако не ви харесва - вървете в Иран!

143

Анонимен

преди 12 години

Крадливите *** от НДСВ се разшетаха по телевизии и вестници и обещават, критикуват, убеждават ни какви ангелчета са. Пфу, тази кривоуста Кунева-Пръмова затвори блоковете на АЕЦ"Козлодуй" за да строят в Румъния АЕЦ със заем от банката за която работи. Н. Василев продаде енергетиката ни за жълти стотинки и плащаме по-скъп ток от гърци, сърби и т.н., които внасят ток от нас, Симо окраде хиляди декари бъл земя, Велчев ни *** майката с облигациите, братовчет му, гл. прокурор, пази мафията......

142

Анонимен

преди 12 години

Каквито и лъжи да разправя кривоустата комунистическа снаха, Кунева-Пръмова, на всички е ясно, че работи и винаги е работела за ДС, БСП, Гоце, известна френска банка и за собственото си обогатяване. ***, лъжкиня, крадлива твар и грозна повлекана.

fallback