Снимка: БСП
fallback

Държавата да поеме разходите по монтирането на нивомери на малките бензиностанции с оборот до 60 тона.

Това предложи депутатът от “Коалиция за България“ и секретар на Изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев на пресконференция днес.

Той допълни, че в противен случай дребните бизнесмени ще фалират, а в общините, в които няма бензиностанции от големите вериги, ще настъпи криза със снабдяването с горива.

Кутев каза още, че БСП подкрепя протестите срещу добива на шистов газ и подготвя законопроект за забраната му.

Депутатът заяви, че БСП трябва да стане по-радикално лява. Според него търсенията на хората са малко вляво от политиката на червените в момента.

“На БСП ще й се наложи промяна. Не много голяма, но достатъчно ясна“, каза народният представител от “Коалиция за България“.

Той категорично отхвърли възможността за комунизация на левицата. Кутев допълни, че партията ще направи всичко възможно, за да демонстрира, че има ясна алтернатива на управлението на ГЕРБ.

Кутев припомни, че през миналата година БСП е разработвала програми за управление, които до един месец ще бъдат обобщени в общ управленски проект.

Според него предсрочните избори не са изключени, ако се засили общественият натиск заради обедняването на хората, ниската степен на социална защита, свиването на икономиката и увеличаването на безработицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

старото

преди 12 години

Аз лично познавам човек, дребен собственик на бензиностанция и сервиз в село около София, и нито е бил "ухо",нито комунист! Човека е работил в чужбина преди години/ както много българи/, но не си е опукал доларите за глупости, а се е сетил в 90-те години да отвори комплексчето. И, първо, и той бачка в сервиза, а на бензиностанцийката идват и зареждат за по 2, по 5, максимум 10 лв! Там работи и сина му, и изобщо не е никакъв милионер! Та, който не е в нещата, нека не плюе, че не се знае къде пада

23

Анонимен

преди 12 години

човекът се подмазва на г-н Златев... Напусто, той е фен на ГЕРБ... Кутев ми е най-противната фигура от БСП редом до Р Овч. Имат говоренето на десни политици нещо като Иван Костов...

22

Мнение

преди 12 години

Тогава аз пък искам държавата да поеме разходите на всички фирми, които са задължени да купуват нови касови апарати. Да поеме и месечната такса към мобилния оператор.

fallback