Снимка: Архив Булфото
fallback

Правителството отпусна допълнителни 6 млн. лв. на МВР за 2011 г. Искането е било отправено от вицепремиера Цветан Цветанов.

Средствата са осигурени от резерва за непредвидени и неотложни разходи и няма да натоварят държавния бюджет, уточняват от правителствената пресслужба.

С извънредната субсидия ведомството трябва да покрие разходите си за горива от всякакъв тип: за автомобили, за отопление, корабно и авиационно гориво, както и за смазочни материали до края на годината.

Oще по темата
15 авг 2011 12:54
176

От лятото МВР се отказа от даренията, които след публикуване на справките се оказа, че са основно под формата на горива.

Почти по същото време кабинетът отпусна допълнителна субсидия на ведомството от 15 млн. лв., с която структурата трябваше да покрие неразплатени задължения към доставчици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 12 години

MVR-slyjiteli na oligarhicheskata stryktyra v balgaria ,MVR ne slyji na balgarskite grajdani a na interesite na bogatashkia monopol kato iztryment za ypravlenie na masite ako i da e po nasilstven nachin ,65 hiliadi hrantytnika zashtitavat i paziat mafiotskata prestapnicheska varhyshka v balgaria. balgaria.

72

Детектифф

преди 12 години

Бивш офицер от МВР съм и се гордея с това. През 1989 година МВР се деполитизира и това се прие в по-голямата част от състава като положително, защото много от хората бяха само членска маса, заради работата,а не по убеждение. През 2009 година, а и през 2011,сменях документите си и твърдя. МВР ОТНОВО Е ПОЛИТИЗИРАНО! Премиера гледа строго от годишни календари поставени в канцелариите на служителите от различни сектори. С настоящето сезирам всички отговорни институции и българският народ!

71

rumen221

преди 12 години

ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ..."... - ПРАВИТЕЛСТВОТО, отпусна допълнителни 6 млн. лв. на МВР..."- ИЗЛИЗА, ЧЕ ТОВА СА ДВА РАЗЛИЧНИ И НЕСВЪРЗАНИ СУБЕКТА...Пък аз съвсем наивно смятах, че МВР е част от ПРАВИТЕЛСТВОТО...,като МЗ, МО и другите министерства...

fallback