Депутатът Станислав Иванов (със сакото). Автор: Юлиян Савчев, в. "Сега"
fallback

Централната избирателна комисия няма да санкционира депутатите от ГЕРБ, които бяха изловени и снимани в зала Универсиада, където се помещава Общинската избирателна комисия на София.

Иван Божилов се оправда, че с пълномощно от партията отишъл да занесе вода и храна на членове от СИК-овете от ГЕРБ.

Oще по темата

Станислав Иванов пък бе сниман как помага на "бременни" представителки на СИК пред залата.

"Няма решение, с което да бъде установено такова нарушение. ЦИК излезе със съответното решение, с което отказа съставянето на такъв акт", коментира Ралица Негенцова.

На свой ред шефката на Общинската избирателна комисия Марина Белчева обяви, че в списъците на хората, които имат право да влизат в "Универсиада" извън членовете на ОИК и СИК, няма да има застъпници.

Тя бе категорична, че тази вечер в зала "Универсиада" ще се допускат само технически сътрудници. Техният брой е 134.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

ГАРАНТИРАНО от ГБГ

преди 12 години

Лошото е че вълкът козината си мени, но нрава не, а хубавото е че вълкът няма да стане агне. Лошото е че вълкът е в глутницата, но действа като единак, а единак вълк не си избира жертвите, а само ги *** за да ги привлече и ако има много плячка остава и на глутницата да обере останалата мръвка, а една от жертвите се указа простия Българин. Така че ние и вие сме следващата плячка на единака, но виждам че глутницата наближава и затова искам да ви дам как да се предпазите от вълците.Ако нямате оръжие е лошо, използвайте други средства за самозащита, грабвате каквото имате и почвате, като се втурнете наведнъж и гоните зверовете дотогава, докато не ги унищожите, защото останат ли живи горко Ви е. Само АЗ, АЗ, АЗ, АЗ както казва Бойко, ще Ви кльопна. Затова че, не оставайте за след двадесет години да ви довършат. Премахнете АЗ, АЗ, АЗ, АЗ и ще видите какво ще остане!

29

ГАРАНТИРАНО от ГБГ

преди 12 години

ДОЛУ еничарите на българският народ ДА ГИ ОМЕТЕМ!!!!!!!!!! Гърците се бунтували. . . хо, хо, хо, когато ГОРДИ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ излезем на площада, гръцките протеси, ще ви се сторят като разходка в парка,жалки *** мутри!Скоро и наведените глави ще се надигнат, а когато ВЕЛИКАНА се изправи, къде ще се скриете гнусни червеи тогава. ИДЕ ВИДОВДЕН. ГАРАНТИРАНО от ГБГ-Гордите Български Глави!!!Безхаберието е престъпление!!! Който равнодушно гледа злото, е лошДИГНЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА РОДИНАТА СИ!!! НЕКА БЪДЕМ ГОРДИ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!

28

наглост!

преди 12 години

Това е все едно пред съда крадеца да твърди - аз не съм крал - само си го взех!И боко и цецо потвърждават - так беше! (само че не беше негово ама нали е от герб - значи си е негово..)

fallback