Снимка: Булфото
fallback
Избирателната активност в Столичната община към 15,00 ч. е 23,59 процента за президентския вот и 24,65 процента за местните избори, съобщи председателят на ОИК Марина Белчева.
 
Най-висока е избирателната активност за избор на президент в три столични района – "Панчарево", "Сердика" и "Банкя", където са гласували над 30% от избирателите. 
 
Най-слаба е активността в район "Средец" – 19,04 процента, и в район "Искър" – 19,52 процента.
 
Най-висок е делът на гласувалите за кмет и общински съветници в районите "Сердика" и "Панчарево" – съответно 35,68% и 31,03%. 
 
Най-малко са гласували за местна власт в район "Искър" – 19,85 процента.
 
Най-честите сигнали, по които е работила Общинската избирателна комисия, подадени по телефона и на място, са липсата на номер, поставен пред избирателната секция, образуването на опашка, липсата на указания за гласуване на граждани с увреждания.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Рудолф Хес

преди 12 години

Гласувахме. Долу тиквите. ВМРО

92

ен

преди 12 години

ЗА КОИТО И ДА СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ САМО ЕДНО. МУТРО-КОМУНИСТ. СПОМНЕТЕ СИ 90 те ГОДИНИ. КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРЕНСКИТЕ ГРУПИРОВКИ КОИТО ВИ ЗАСТРАХОВАХА С БУХАЛКИТЕ. МНОГО ВИЕ КЪСА ПАМЕТТА ДРУГАРИ ГЛАСОПАДАВАТЕЛИ. ДРУГАРЯ ВИ ТИКВАРОВ НА КОЙ Е РОЖБА? АМИ НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ. ВСИЧКИ СА РОЖБА НА Б К П . ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ ПАЛАТИТЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ БЕНТЛИТАТА. А ВИЕ ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ И СЕ ЧУДЕТЕ КАК ДА НАХРАНИТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ.

91

Увяхнал гербер

преди 12 години

Мърляви избори- мърляви победители! Поправката е след седмица!

fallback