Снимка: архив, БТА
fallback

Премиерът Бойко Борисов видя предизборна провокация в случая с взривената кола на журналиста Сашо Диков.

Според него моментът не е избран случайно точно сега, когато в България са председателят на Европейската комисия и част от групата на Европейската народна партия.

Според премиера това е замислено предварително и е целял единствено показност.

"То е ясно, че е нарочно направен, за да помрачи събитието. Идва президентът на ЕК, на ЕП, най-важните хора в Европа, които казват: България се справя прекрасно, ние я подкрепяме, че усвояваме много повече пари, ще ни дадат и за магистрала Хемус, това, което сме обещали на Варна, и нервите не им издържат. Така че то е много съшито с бели конци и е видно“, коментира Борисов пред БНТ.

Oще по темата

Според него не е извършено посегателство срещу журналист, а срещу неговата кола.

"Той си е отишъл в 6 часа журналистът вкъщи, аз се чух още по време на вечерята и с Величко (Найденов – бел. ред.), собственика на телевизията, и със самия Сашо Диков, просто те самите им е ясно кой и защо го прави", отсече премиерът.

На въпрос кои са тези хора, Борисов отговори: "Всички ги знаем!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

257

Пешо

преди 12 години

Случаят драги ми смехурко не е политически а криминален но понеже много криминални субекти както и ти Боко сте вече в политиката го прави политически!

256

Анонимен

преди 12 години

Прав е! Малко хора упяват да запазят самообладание, но тези не са от тях и на емоционална основа пребързват и правят глупости. За мен това не е редно и по никакъв начин не трябва да им се обръща внимание.

255

Анонимен

преди 12 години

В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брой гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. Може да ходим полугладни, полуоблечени, полуизкукали, но без емоции не оставаме. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат!Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Прогресира само тази нация, която може да направи от много един!!!Събудете се хора!!! НИКОЯ СВОБОДА НЕ СЕ ДАВА ДАРОМ!!!Който вярва в това, да разпространява този пост по всички форуми!!!Защото е Факт, че неудобните им постове ги блокирват и трият!!!Който равнодушно гледа злото, е лош Ако търпя пороците на народа си, те стават моиЗа честния честта е украшение, за нечестния петноКрайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било Царя, било Сидеров, било пазвантинът Бойко, било Кунева, Цветанов, Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски, Калфин, Яне Янев, Плевнелиев......който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.........ДОКОГА???

fallback