Румен Христов и Емануил Йорданов. Снимка: БТА
fallback

Функциите на президента са изключително отговорни като гарант на институциите и коректив и смятам, че кандидат-президентската ни двойка с Емануил Йорданов е най-подготвена.

Това посочи на посещение в Пазарджик кандидат-президентът на СДС Румен Христов.

"Ние сме политици с дълъг управленски и административен опит и бихме могли да бъдем коректив на това управление", допълни той.

Според него управляващите не могат да бъдат алтернатива на самите себе си, а БСП са управлявали лошо и има нужда от смяна, именно от представителите на автентичната десница.

"Надявам се, че онези 1 милион десни избиратели, които ни останаха верни, но не гласуват, ще се върнат отново при нас, а с половината от тях аз имам възможност за балотаж", каза Христов.

Румен Христов и Емануил Йорданов баха в Пазарджик за срещи с граждани и кандидати за общински съветници от синята листа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Мери

преди 12 години

Добре говорите, г-н Христов, даже много добре в сравнение с А.Семов и Трактора (той и да говори смислено не може), но колко хора ще бъдат зад вас? Благодарение на наглостта на Костов и недалновидната политика на М.Димитров, не можете да разчитате на широка подкрепа - София, Пловдив, Плевен и май че дотук! Съжалявам, дано младите хора в СДС оправят положението. Иначе нищо добро не ви очаква. Та дори в провинцията де що има новобогаташ ви използва за ракета-носител.

83

Десен

преди 12 години

Нека се върнем в сините редици и да покажем на измамника Борисов, че автентичното дясно е далече от неговата простащита!

82

НОВО 20

преди 12 години

Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината

fallback