Снимка: Архив, БТА
fallback

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

231

Бате Серго

преди 12 години

СерГЕЙ ти беше клоуна на Доган и Азер Меликов! От думите ти разбирам, че на 23 Калфата ще е президент. Продължаващ да спиш момче/момиче?????? Проспа си мандата за разлика от Доган и твоите министри, които поне го осребриха! Спинкай си спокойно, той баща ти се е погрижил за теб, а някой истински мъж и за детето ти!

230

Бойчо

преди 12 години

Калфин и Данаилов са мн. по-подходящи за президентството от послушните кукли на конци Плевн. и Попова! Затова те ще спечелят битката, а герберите ще разберат, че искат прекалено много за възможностите си.

229

безпартиен

преди 12 години

Този червен *** не искам да го виждам никога повече. Да оправиш чинията на Бузлуджа и да напуснеш Земята, междупланетен *** такъв!

fallback