Снимка: архив БТА
fallback

"Атака" иска от ГЕРБ да й даде Министерството на вътрешните работи.

Това заявява в интервю за БТА лидерът на "Атака" и кандидат за президент Волен Сидеров.

"Имаме много подготвени хора, мисля, че даже ни го дължат – за две години безкористна подкрепа в крайна сметка могат да ни дадат едно министерство", казва той.

По думите му "Атака" се е доказала като последователна в борбата срещу престъпността и корупцията.

"Трябва да вземем МВР. А в крайна сметка да направим и свое правителство, а хората да осъзнаят, че без управление на националисти не може да се сложи ред в България", твърди лидерът на "Атака".

Сидеров е категоричен, че не вижда сериозен конкурент за президентския пост на предстоящия вот, но смята, че е жертва на медиен и социологически заговор, заради който вотът за него е намален до минимум.

"Не виждам опасни конкуренти, тъй като никой от представените номинации няма изградено политическо виждане и не е защитавал позициите си с обществената и журналистическа дейност като мен", допълва той.

Сидеров заявява категорично, че "Атака" няма да подкрепи никого на евентуален балотаж.

"Те са или несъстоятелни кандидатури, като Плевнелиев, или хора, нанесли вреди на България. Как да подкрепим Калфин, който нанесе щети на външната политика, или Кунева, която според мен е основен виновник за предсрочното затваряне на блокове на АЕЦ "Козлодуй", пита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

530

доктора

преди 12 години

Всеки народ заслужава съдбата си !!От едни избори на други народа пищи срещу ***-крадяли,не плащали,да се махат ..Пищи срещу мюсулманите - не на джамиите,да се махат..Пищи срещу правителството - крадът,мутри,червени гадове..Но когато дойдат избори.....гласува по инерция...Сидеров бил болен мозък !!Вярно е...болен мозък ,който показва открито болестите на България !!Ако беше *нормален* като всички, досега да станал неколкократно Президент !!Браво Българи !!Гласувайте отново по инерция

529

Анонимен

преди 12 години

Болене, кат *** си - министерства си просиш!

528

Историк

преди 12 години

И за какво ти е МВР бре Волене? Нали за да свършиш някаква работа там трябва да ги махнеш всичките 60000 корумпирани мекерета и да го правиш от нулата. Истинска полиция е имало в България само по времето на Никола Гешев, но е имало държава и държавност. Най-напред трябва да се възстанови държавността и тогава да градим четвъртата българска държава. Всичко е толкова гнило от корупция и кражби, че трябва да се изрине изцяло за да се построи нащо на здрава основа.

fallback