Снимка: Булфото
fallback

Комисията по досиета обяви имената на четирима кандидат-президенти, за които е открила принадлежност към структури на бившата ДС.

– Алексей Петров (издигнат от Инициативен комитет), щатен служител в ДС, управление VI, направление "Т";

– Венцислав Йосифов (издигнат от Инициативен комитет) е сътрудничел на ДС, управление IV-II-II, като агент с псевдоним Илиев. Комисията разполага с данни в наличните документи, удостоверяващи принадлежност на Венцислав Йорданов Йосифов към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.;

– Красимир Каракачанов (издигнат от ВМРО) сътрудничел на Шесто управление-ДС, 03, 03 като агент с псевдоним Иван;

– Стефан Солаков (кандидатът за президент издигнат от Национален фронт за спасение на България) е бил щатен и нещатен служител на КДС, управление I; ДС, ПГУ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 12 години

определено няма да гласувам за герб и ченгетата на боко тиквата1предават националните интереси!Протестен вот срещу герб и империята на Ипон и СИК

64

бг

преди 12 години

Всички доносници трябва да се осветлят! Донос,доносник= предател,престъпник,измамник,ЛИЦЕМЕР

63

Буци

преди 12 години

Предпочитам Стефан Солаков който е служил на България и е работил в изключително тежки за разузнаването ни направления отколкото синчето на Марко Семов който тясно через мекият Яне е свързан с МУСАД . Също не бих гласувал и за БСП , Кунева (ПРЪМОВА) ,Алексей Трактора , Върналият се наскоро от инструктаж вСАЩ и поставен за кандидат на СДС . Вообще по-добра и стоиносна кандидатура от тази на Солаков не виждам за момента сори никой не искам да обиждам това е личното ми мнение .

fallback