Цветанов откри кампанията на ГЕРБ във Варна. Снимка: БТА
fallback

Полицията можеше да реагира много остро на посегателството в Катуница, но тогава щеше да има човешки жертви, каза тази вечер във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По думите му силите на реда са действали на база ситуацията и планиране в реално време. Направен е максимумът за овладяване на ситуацията, убеден е Цветанов. 

Правим всичко възможно да не допускаме ескалация на напрежението на етническа основа, посочи министърът. Той призова всички политици "да не се упражняват" във връзка с предизборната кампания и да не говорят неща, които могат да доведат до увеличение на напрежението.

Oще по темата
 Днес имаше проблеми в Столипиново, имаше подготовка за провокации към ромското население, каза още Цветанов.

Той беше във Варна за официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в града. Надявам се предизборната кампания да бъде прагматична и позитивна, заяви Цветанов.

ГЕРБ откри своята кампания във Варна с концерт с участието на Веселин Маринов, Силвия Кацарова и ансамбъл "Българе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

728

-

преди 9 години

Какво означава криминално престъпление? Означава, че в системата работят твърде прости хора. criminal crime.... ще падна от стола...

727

Анонимен

преди 12 години

Ако бяхте опандизили мангало двама българи щяха да са живи.

726

123

преди 12 години

Разбира се, че трябва да се политизира Катуницата! Точно там е проблема, а не в който и да било етнос. Ако имаше Държава, която да пази интересите на своите граждани и селяни:) нямаше да се стига до каквито и да било размирици. Вместо да се занимавате с вандалщини и саморазправи - потърсете сметка от Държавата, от нейните дисфункционални институции, защото именно те са позволили на *** да издевателстват над обикновените хорица:(

fallback