Волен Сидеров. Снимка: Архив, Булфото
fallback

Българският национализъм е единствената политическа доктрина, която може да управлява страната в интерес на народа.

Това казал във Видин Волен Сидеров, кандидат за президент на партия "Атака" по време на митинг на площад "Бдинци" в четвъртък, предава БТА.

Според Сидеров в България думата национализъм е опорочена, но практиката е показала, че в Европа настроенията са за повече суверенитет и национализъм.

В съвременна Европа вече преобладават настроенията против отварянето на континента за пришълци, бежанци и емигранти, а в България се говори за неолиберализъм, за по-малко държава и пазарна икономика, превърната в престъпно заграбване.

Затова от партия "Атака" настояват да има повече държава и намеса на държавната и общинска администрация в живота на хората.

От Видин започва обиколката на Волен Сидеров в България, който ще посети през следващия месец всяка област и общини, колкото е възможно в рамките на кампанията.

Така ще мога да видя и чуя българския народ, обяснил лидерът на "Атака".

Днес официално започва предизборната кампания за настоящите кметски и президентски избори, които ще се проведат на 23 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

447

Наско

преди 12 години

Мила Илияна,повярвай ми,много ще сбъркаш!!!

446

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

445

Анонимен

преди 12 години

Ей го тоя полуциганин, с баща ямболски ***!Тоя ли ще защитава интереса на народа, това ли *** ***?!?Сидере, ще дойдат истински патриоти на власт един ден и ще изввърлим цялата ви *** клика!!!

fallback