Снимка: Булфото
fallback

"Не виждам президента на балкона в Народното събрание, можеше да се сбогува поне с парламента, това му е последен мандат, но вероятно е на лов".

Така къде на шега, къде насериозно Волен Сидеров се заоглежда из парламента да търси държавния глава на днешното първо заседание от есенната пленарна сесия на 40-ото НС.

От трибуната националистът обяви, че неговите хора от "Атака" ще предложат законопроект за доброволни отряди.

"Август беше работен за "Атака", каза Сидеров и посочи, че депутатите от партията са направили много срещи с хората в страната.

"Атака" ще предлага законодателни инициативи в следващите месеци – чух изказвания на политици и нито една дума в защита на интересите на българския народ.

Ще предложим защита на дребните стопани. Дребните стопани в България в момента са дискриминирани, за тях държавата не се грижи. През тази сесия ще внесем законопроект, с който да обърнем внимание на хората, които произвеждат" зарече се Волен Сидеров.

Той допълни, че ще настоява в НС да се обсъдят и законопроектите им за българския език, за решаване на въпроса за земята под блоковете и за регулирането на лихвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

къде е Атака

преди 12 години

Сливенският митрополит Иоаникий освети православен кръст, издигнат на Бах тепе, край град Болярово. Кръстът е висок 22 метра и тежи 12 тона. Кутия с три частици от Светия Христов Кръст, дар от владиката, е заварена на кръста, на височина около 15-20 метра. Реликвите са били дадени на митрополит Иоаникий от Вселенския патриарх.Кръстът е дарение от семейство Вера и Методи Маджарови. Корените на мъжа са от Боляровския край, съпругата му е рускиня, семейството живее и развива бизнес в Москва.

76

ДоВолен

преди 13 години

Болен, признай си че завиждаш на Волен.Или може би си още по-болен и мразиш национализма и България!?!? Гориш.България ще победи въпреки твоята омраза, Г-н. ВОЛЕН Сидеров му предстои дълги- години да Управлява БЪЛГАРИЯ.

75

болен

преди 13 години

Кофчежник при ЛЖивкова на ансамблеята "Знаме на мира",редактор на в-к "Демокрация",член на СДС,член на редица партии и движения,сега пишман националист,100% демагог и лъжец,предател на исканията на много хора,гласували за "Атака",*** на герб в момента,явно с много големи психически отклонения,какво търси в народното събрание?!?!Отговорете си!!!!

fallback