fallback



Премиерът Бойко Борисов заобиколи темата около евентуалната кандидатура за президент на министъра на регионалното развитие. Самият Плевнелиев директно прехвърли въпроса към партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

368

Иво

преди 12 години

Търся някаква символика в това, че Б.Б. шофира без колан.Дали причината не е в това, че при проблем иска да му е по-лесно бързо да слезе от колата ...например на път към президентството. А не може да е неволен пропуск, щото в Тойотата един зумер с пронизително пищене постоянно напомня, че караш без колан. Той си знае, а ние само се досещаме...

367

теди

преди 12 години

Освен Б.Борисов други хора в ГЕРБ няма ли?Само той ли е най-умният и най-компетентен човек в нашата страна?Смятам,че страната ни става пълна диктатура и само едно единствено мнение и решение е важно -а тава е страшно?Страшно е сутрин да говориш едно,на обяд друго,а вечер да казваш трето.Мислете хора преди да говорите!!!!!!!

366

тони

преди 12 години

Човек трябва да гласува за личности ,а не само за партия. Трябва да се задават всякакви въпроси и да не се гледа с негативизъм към всяко нещо!Нека се погледнат както хубавите страни на един човек така и негативните!Но нека сме обективни,колкото и да ни е трудно!И да не плюеме само!

fallback