Снимка: Булфото
fallback

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

ваня

преди 12 години

Това е поведение на човек, който е несигурен в собствените си сили и работата му не върви, защото в последно време РЗС не се занимава с нищо друго освен обиди и злобни коментари.

147

Спиро

преди 12 години

Яне не спря с неговите глупости, мисли си, че като плюе по ГЕРБ е интересен.Точно затова ми харесват от ГЕРБ, защото всички ги плюят, но те успяват да запазят добрия тон.

146

Амидала

преди 12 години

Поредните глупости на Янето.

fallback