Проверка на Автомобилната администрация за законността на "паяците" в Хасково. 24.06.2011 г. Снимка: Булфото
fallback

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски назначи днес за изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация" Валентин Божков.

Назначението било съгласувано с министър-председателя Бойко Борисов.

Валентин Божков е завършил право в Университета за национално и световно стопанство в София.

Oще по темата
Той започнал работа в Националната следствена служба през 1997 г. През 2000 г. постъпил в Министерството на транспорта и съобщенията в дирекция "Правна", като участвал в подготовката на повечето нормативни актове в областта на автомобилния транспорт, съобщават от МТИТС.

Основните приоритети на новия изпълнителен директор щели да бъдат повишаването на ефективността на контролните функции на Автомобилната администрация, стриктното спазване на изискванията на националното законодателство и на международните актове, както и диалогът с браншовите организации.

Още с назначаването на Ивайло Московски за министър на транспорта миналия месец той се прицели в ръководствата на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ и на Областното управление в Бургас. За два дни те бяха уволнени с мотив – „значителни пропуски“ в контролните им функции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

kukata

преди 12 години

Факта, че господина е атакуван от "анонимен", означава само едно очевидно някой се притеснява от него, и най-вероятно има за какво. "liolio" е прав, че мазния и корумпиран началник на отдела в София следва да си събира багажа и да напусне кабинета на "Витиня", това е начина да спре рекета наложен върху транспортните фирми, учебните центрове и пунктовете за технически прегледи.

7

ves666

преди 12 години

malko hora znaia che tova pravitelstvo pogoliamata chast i negovata administracia sa sastaveni ot bivshi i nastoiashti chengeta policai sledovateli razyznavachi agenti obigrani slyshalki s promiti mozaci a izpalnitelnata vlast e ot koi,prestapnite veche legalizirani grypirovki sik vis 1 vis 2 i timadjii proizvodni na tiah dr taka da gi nareka prestapni elementi .po prosto narecheni byshoni .tova e ogromen oktopod .

6

liolio

преди 12 години

да уволни веднага кристиан христов мазния корумпиран началник на областния отдел в София

fallback