Костов бесен на ГЕРБ. Снимка: Булфото
fallback

ГЕРБ отхвърли предложението на „Атака” за промени в Закона за политическите партии да се забрани държавната субсидия да следва депутатите.

И при двете прегласувания на текстовете депутатите на управляващата партия гласуваха „против”.

Според "Атака" е неприемливо сегашното положение напусналите парламентарните си групи депутати да имат право да декларират принадлежност към друга група, като така се прехвърля и полагаемата им се субсидия.

Синята коалиция, Коалиция за България, ДПС и "Атака" подкрепиха промените. ГЕРБ гласуваха против и въздържали се, а всички присъстващи в залата шест независими народни представители бяха против.

Oще по темата
22 юни 2011 12:15
219

Лютви Местан обясни, че по този начин ГЕРБ е защитил новите си съпартийци, които вече гласуват заедно с тях в залата.

Иван Костов го допълни, като обясни, че никой депутат от ГЕРБ не е взел думата, за да обори твърденията, че независимите депутати са купени.

„Вотът и доверието на хората е във вас. Вместо вас говорят независимите”, допълни Костов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анатоли

преди 12 години

Абе хора не разбрахте ли вече че Борисов и всички които са в парламента са подставени лица.ПРЕХОДА БЕШЕ РЕЖИСИРАН ОТ САМОТО НАЧАЛО И СЕГА ВИ ПОКАЗВАТ ТАКИВА КАТО БОЙКО ТИКВАТА и претендират за народни спасители ОСЪЗНАЙТВЕ СЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОРАТА КОИТО УПРАЖЛЯВАТ СТАРАНА СЕ НАЗНАЧАВАТ ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.

92

ahmet

преди 12 години

sds.bsp.ataka.ndsv. ..vsi4ki sa komandvani ot DOGAN.NE GO LI RAZBRAHTE BALGARI.OT 20 GODINI.

91

чети....и помни!

преди 12 години

А спомняш ли си кой каза , че най-голямото нещастие за България по време на прехода е създаването на ДПС от бившите агенти на ДС.Не се сещате ли?Ще ви помагна:Иван Костов го каза след като изсипаха цялата възможна помия върху него.Само да припомня и още нещо Гоцко и Боцко бяха рамо до рамо когато откриваха паметника на Тодор Живков.

fallback