Снимка: архив Булфото
fallback

По неофициална информация на партия "Атака" извършителите на снощния палеж в партийния клуб в Студентския град са турски студенти мюсюлмани, съобщиха от пресцентъра на партията.

Към 1.30 часа през изминалата нощ партийното помещение на ул. "Акад. Борис Стефанов" 76" е било атакувано със запалителна бомба.

По информация на партията входната врата е била залята със запалителна течност. Имало е и счупени прозорци.При инцидента нямаше пострадали.

Същият клуб на "Атака" е бил обект на посегателство още преди два месеца.

"По повод снощния палеж в клуба на ПП „Атака" и спекулациите, които сега ще се появят в медиите, че палежът е следствие от събитията пред джамията, заявяваме, че нападенията над този клуб на ПП „Атака" не са от вчера.

Oще по темата

Преди почти два месеца камък бе хвърлен по челната витрина на същия клуб. Вътре в клуба бе проникнато и извършителите са търсели нещо, въпреки че нищо не е взето - нито компютър, нито каквато и да било техника или документи. Извършителят или извършителите все още не са открити", гласи официалното съобщение на партийната централа.

По-рано днес депутатът Явор Нотев отхвърли пред Dnes.bg версията за политическа провокация и определи случилото се като хулиганска проява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

500

*.*

преди 12 години

Чиста провокация на хитреците от Атака. Поредният ход да отклоняват вниманието на хората от истинските проблеми. Пък и между другото си правят и рекламката, нищо че е "лоша", пак е реклама. Хитро!

499

kiro

преди 12 години

Jirinivski mogo yasno go kaza PAPLACA DA SE IZBIE

498

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм убеден, че "турските студенти" са с черни фланелки и са редови членове на Атака.По плоска и изчерпана линия на поведение тази "партия" не можеше да поеме.

fallback