Снимка: bTV
fallback

Ако се установи наличието на списък на хора с привилегировани автомобилни номера, ще бъдем безкомпромисни, обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Коментарът му идва ден след като bTV съобщи за списък с 12 луксозни коли, които да не бъдат спирани, защото собствениците им спонсорирали МВР.

Списъкът бил разпространен в няколко караулки в столицата.

МВР шефът днес поясни, че в инспектората на МВР е получен анонимен сигнал и по него се извършва проверка, която трябва да приключи до месец.

"Независимо че никой не застава с лицето си, ние сме предприели необходимите действия", коментира министърът.

Цветанов обаче смята, че получаването на дарения не е укоримо и в тази връзка допълни, че няма някакъв ангажимент към никого, извършил дарение към МВР.

"В немалката си част мотивацията за подобни дарения е добре свършена работа от страна на полицията", каза Цветанов и допълни, че МВР има добрата практика да се самосезира и по материали от медиите.

Министърът настоя, че трябва да се прави разлика между спонсорство и дарение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

ves666

преди 12 години

do koga shte zablyjdavate naroda ,vsichki ste korympirani lajite mamite samo da se darjite na vlas ste gotovi i bsv.da pravite .

93

Анонимен

преди 12 години

VSI4KI V EDIN OTBOR IGRAIAT + MAFIATA NADIN - *** NA 4OVE6KIA ROD...

92

полис

преди 12 години

Вчера съобшиха,че в Румъния са освободини 10 000 полицая поради непригодност и т.н. Ние сме три пъти по малка страна,но като се знаем каква ни е полицията и особено КАТ мисля, че като начало 5000 са достатъчно на този етап. Ако се спре КАТ да излиза няма да се почувствува изобщо, пък и тлъстите лелки по управленията само объркват работата . Голяма част от дейностете на шкембелиите могат да минат към Общините -регистрация,дерегистрация талони, паспорти.Цецо ги защитава те му свалят имиджа -стран

fallback