Касим Дал. Снимка: Архив Булфото
fallback

Гьонсуратлъкът на свързаните с Държавна сигурност величия в ДПС трябва да се освирка.

За това призова бившият зам.-председател на ДПС Касим Дал от ефира на bTV.

Според него в някои райони на страната са се оформили клики, които смятат хората там за крепостни селяни. Има и деребеи, които се самозабравиха, каза още Дал.

На последната му среща в Кърджали той обаче имал огромен успех, защото хората отишли на нея без страх. Там имало много хора, както и негови приятели от затворите.

Там, където се издигнат от ДПС корумпирани хора или спуснати отгоре, ние ще издигнем наша алтернатива. Нова партия няма да се прави за тези избори, каза още Дал, който беше изключен от ДПС след отправени остри критики към лидера Ахмед Доган.

Oще по темата

Той смята, че ДПС е изградила по „най-грубия начин своя имунна система да пази онези, които цапат партията“.

Той отново се извини на хората, че са създали едно зло, от което сега искал да ги освободи.

Бетер от БКП е станала ДПС по места, каза още Касим Дал.

На хората им било писнало партийните централи да им определят кмета. В 21 век живеем, трябва да направим първи стъпки и да покажем на хората, че трябва да спрат да се чувстват потискани, завърши Дал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 13 години

Този още на 21-та година разбра, че "Хората около Доган били "***" и ченгета..." Явно ДС-псевдонимът му е бил "Съобразителния" :)))))))

80

Голям смях

преди 13 години

Спрете да обиждате на турци и помаци,замислете се тези хора са по-българи и от някои от вас.Над 30г след падането на Търново крепостите по Стара планина и Родопите са се защитавали,нито 1 крепост,не е отворила доброволно врати,затова и отмъщението на турците е било страшно.Маврите са владели Испания над 700г ако не е бил Хан Тервел в цяла Европа да има минарета на всеки ъгъл.Българите така са обезкървили турците,че не са имали сили и са се спрели,платили сме с 500г кръв свободата на цяла Европа.

79

левски

преди 13 години

В Бг има малко истински турци - около 20хил.Всички останали са турчеещи роми и ***!

fallback