Волен Сидеров. Снимка: Атака
fallback

Ако стана президент на Република България, аз ще искам от всички наши партньори да си плащат сметките, първо. Второ, да се издължават към България така, както всяка уважаваща се държава изисква дълговете към нея да бъдат изплатени.

Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод скандала му с американския посланик Джеймс Уорлик от миналата седмица. Тогава Сидеров представи сметка от 2 млрд. долара за базите, които САЩ ползва у нас.

Имаме неприбрани дългове. Какво става с дълга от Ирак? Забравихме го. Господин Паси обясняваше, че като влезем във войната, в пакта, на тези, които нападнаха Ирак, съюзните, и ще си получим дълга. Не стана това нещо, не се получи, забравихме го. Много неща започнахме да забравяме и затова е хубаво да припомняме какво ни дължат отделни държави, независимо САЩ, Русия или който и да е, каза още Волен Сидеров.

Според него исканията да плащаме на задълженията от чужди страни не е неуважително отношение към тях.

Oще по темата
14 май 2011 12:34
265

Когато не се уважаваш ти самият и се държиш като слуга или абориген, защото в България и медии, и политици масово се държат към американския посланик като аборигени, каза още Волен Сидеров.

След скандала му с Джеймс Уорлик, Сидеров получил много поздравления от колеги.

Няма човек, който да съм срещнал, чул, да ми се е обадил и да не каже: „Да, правилно, това е вярното поведение спрямо един човек, който се меси във вътрешните работи по безобразен начин, каза националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

осама

преди 13 години

Сидеров защо се чудиш на държанието на Джеймс че той ту се чуства като генерал губернатор.Техните дипломати всякаде в страните от третия свят се държат така.Нас също ни смятат за такава страна.Бъди благодарен че нее извикал някой брикет от базите им у нас да те арестуват.

112

българо мразец

преди 13 години

дано тоя да стане президент на българия !От сърсе ви го пожелавам !

111

Шехерезада

преди 13 години

Ще станеш президент, когато цъфнат налъмите.

fallback