Снимка: Атака
fallback

Доста лошо за български политик – така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира случката с Волен Сидеров и американския посланик, съобщи "Фокус".

В четвъртък вечерта лидерът на „Атака” отишъл на масата на американския посланик Джеймс Уорлик в столичен ресторант и му дал папка със „сметката” за ползването на български бази от американската армия. По изчисления на българския политик сумата е поне 2 млрд. долара.

Според версията на Сидеров той видял посланика случайно, а дипломатът реагирал гневно и го заплашил с думите: "Аз вас ще ви унищожа".

Oще по темата

Според версията на американското посолство Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" по време на вечеря в столичен ресторант.

Коментарът на Цветанов за поведението на най-верния политически съюзник на управляващите е, че не може да се отнасяме така с дипломати, които представляват други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

rumen221

преди 12 години

252добавен от: Анонимен преди 21 часаПо принцип Сидеров е прав , че за базите трябва да се плаща наем - на останалите държави САЩ плащат - но не е това начинът. Просто Сидеров трябваше да внесе предложение в НС за преразглеждане на сключения през 2006 г. договор!!!А американският дипломат е твърде ангажиран с вътрешните работи на България, което е абсолютно недопустимо! Някой трябва да му го каже , но официално!!!

252

Пешо

преди 12 години

Е това е истенски сервитьор чиста сметка без бакшиш!

251

еваларка

преди 12 години

Може и да не си читав обаче в случая си най-големия е сега ще проличи какви *** са всички в този парламент и как си дават гъзо за без пари!Очаквам и на Цецко да му връчиш сметката за апартаментите!Този американски тапир е крайно време да бъде отзован от страната ни!

fallback