Снимка: Булфото
fallback

Няма как да бъде забавено откриването на магистрала „Люлин”, каза строителният министър Росен Плевнелиев.

Министърът беше попитан дали е справедливо искането на кмета на Перник Росица Янакиева, която заяви, че ще подпише Акт 16 за обекта, когато турският консорциум „Мапа Дженгиз” изпълни ангажиментите си.

Oще по темата

„Всеки ден означава много за тези десетки хиляди граждани на Перник, които ще получат един съвсем нов начин на придвижване до София. Нека да разделим двете неща – има ясно подписано споразумение между „Мапа Дженгиз” и държавата и общината. По моя информация това споразумение се изпълнява“, категоричен беше министърът.

„Хубавото е, че този път не се притесняваме от политизиране, защото има подписано споразумение. Ако една от точките не се изпълни, веднага ще видим защо не се е изпълнила и какви мерки трябва да се предприемат“, допълни Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

някой

преди 13 години

На нас Българите и 500км. магистрала да ни пуснат пак ще сме недоволни .Е в това ни е проблема

69

??????

преди 13 години

Защо тази статия е в графата "политика" ?????

68

otvorko

преди 13 години

каквото и да кажете, бойко отвори тази "магистрала". хайде да видим другата, между Драгичево и Долна Диканя /около 20 км също/, открита от станишев вместо за Олимпиадата в Атина, за тази в Пекин. пернишкото посмешище янакиева, като вярно пале на гоце и бсп сега се опитва да набере дивиденти, за да скрие кражбите си в последните 16 години. браво на Плевнелиев!

fallback