Борисов поздрави жителите на Тервел. Снимка: БТА
fallback

"През юли-август" ще се занимаваме с избори", заяви премиерът Бойко Борисов в Тервел и отказа повече коментар около евентуалните кандидатури на ГЕРБ при предстоящия вот 2 в 1.

От визитата стана ясно, че това е първото посещение на министър-председател в общината.

"Като няма магистрали, на никого не му се пътува. Когато изградим инфраструктурата през следващите години и до вашия край ще се пътува по-бързо, инвеститорите ще дойдат и вашите деца няма да бягат в големите градове", обърна се премиерът към гражданите и кмета на Тервел Живко Георгиев.

По-късно премиерът заяви, че в следващите от три до пет години една по една големите магистрали ще бъдат пуснати в действие.

Той допълни, че предстои откриването на магистрала "Люлин", догодина през юни ще влезе в експлоатация "Тракия", уредено е финансирането за "Хемус", "Струма" и седемте скоростни пътища.

"Популизъм е да казваш "дай", важното е да се направи така, че след две-три години в тези региони да има живот, в противен случай парите се дават, похарчват се и хората ги забравят", каза министър-председателят.

Бойко Борисов поздрави гражданите на Тервел с днешния празник на града. Той посети новоткрития храм "Свети Великомъченик Георги Победоносец".

Премиерът запали свещи за здраве и пожела новата църква да събира много вярващи и много хора да следват православната религия. Дарът от министър-председателя за новия храм е свещена утвар и  одежди за богослужене.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

520

Christina

преди 13 години

YouВre the one with the brains here. IВm wtahcing for your posts.

519

Анонимен

преди 13 години

На тоя ГАНЬОВЕЦ не му ли писна да говори за магистрали? Остава да научи народа как да яде асфалт и всичко е точно.

518

Анонимен

преди 13 години

СЕГА НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ,СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КОМИСИОННИ

fallback