Снимка: Булфото
fallback

Поредица от неумели, безотговорни и престъпни действия на правителството. Така коментира народният представител от Коалиция за България Атанас Мерджанов срещата на Борисов, Дянков и Трайков за изясняване на позициите за АЕЦ „Белене“.

Червеният депутат определи като заплаха отварянето на турска атомна централа в близост до Резово и подчерта, че АЕЦ „Белене“ е сериозен и важен енергиен проект за страната. 

"Ако управляващите се туткат, ограничават притока на озон за българската икономика, а имаме производства, които се нуждаят от евтина енергия“, смята още Мерджанов в Ямбол.

По думите му в БСП са започнали действия по изучаването и излъчването на най- печелившата двойка за президент и вицепрезидент за предстоящите избори през есента.

Обсъждали се варианти и личности, от яркопартийни кандидати до хора с широка обществена подкрепа, коментира червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

4 000 000 000 ???

преди 13 години

Само за сравнение ще дам пример с подготовката на строежа на втората румънска ядрена централа, която Румъния възнамерява да изгради - там има няколко инвеститори, но нито един не е руски, а цената е около 4 млрд. евро. Ако си мислите, че Русия не е натискала румънските правителства тя да строи АЕЦ Черна вода, много се лъжете от 2002 г. опитаха и невъзможното в тази посока, но както двата досегашни реактора са канадски модел CANDU 6, такива ще бъдат и новите два реактора. Както се казва, коментарът е излишен.

18

а вие?

преди 13 години

А вие *** защо не я построихте имахте достатъчно време през което ни заглобихте а сега тея ни довършват!Тепане на всички в парламента!

17

вот народен

преди 13 години

туткат се щото си вдигат миэата.а БСП ДА НЕ СПЯТ.КАК ОТ НАЙ-ВЪРЛ ПРОТИВНИК НА АЕЦ, БОКО СТАНА НАЙ-ВЪРЛИЯ Й ЭАЩИТНИК.НЕ Е ЭАРАДИ СИНИТЕ ОЧИ НА господин ПУТИН.на ГЕРБ НЕ ИМ ПУКА НИТО ЭА БЪЛГАРИЯ,А ЭА НАРОДА ИЭОБЩО.ГЕРБ ДОЙДОХА С ЛЪЖА НА ВЛАСТ, ЭА ДА ОКРАДАТ И МАЛКОТО,КОЕТО Е ОСТАНАЛО,НО ПРЕДОСТАТЪЧНО ЭА БОКО И КОМПАНИЯ.ТОВА Е ИСТИНАТА.НАРОДЕ ОСЪЭНАЙ СЕ.ТИЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ ПО НАГЛОСТ И ЛАКОМИЯ ЩЕ НАДМИНАТ ВСИЧКИТЕ СИ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ.

fallback