fallback

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключи от редицата на партията бившия лидер на ГЕРБ-Асеновград и настоящ общински съветник в града Атанас Димитров.

„Димитров работи открито срещу интересите на ГЕРБ на местно ниво, бойкотира политиката на групата общински съветници и целенасочено провокира негативно отношение към партията в различни медийни изяви”, пише в мотивите на Изпълнителната комисия.

В сряда следобед Атанас Димитров беше изключен и като общински съветник от ГЕРБ и стана независим.

„Бившият ни лидер непрекъснато саботираше политиката на общинските съветници и гласуваше против общите решения на партията”, заяви пред Dnes.bg шефът на групата съветници в Общинския съвет на Асеновград Ангел Димитров.

Колегите на изключения от редиците на ГЕРБ общинар казват, че той правил гаф след гаф и не се подчинявал на колективната воля.

„Саботираше кмета и цялата администрация в продължение на 2 години, тъй като не подкрепяше инвестиционната програма”, твърди още шефът на съветниците от ГЕРБ Ангел Димитров.

„Очаквах да ме изключат от партията, въпреки че съм изненадан от крайното решение на Изпълнителната комисия в София”, беше лаконичният коментар на излючения общинар Атанас Димитров.

По думите му той е следвал собствените си принципи и оттук нататък ще продължи да подкрепя предложенията на ГЕРБ в местния парламент, въпреки че вече не е един от хората на Бойко Борисов в Асеновград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 13 години

Трябваше по рано да напусне,ГЕРБ не стават за нищо.За това не съм гласувал за тях и никога няма да гласувам !!!

49

Чукча

преди 13 години

Защо според теб това добро момче се е набутало в ГЕРБ? За чест и слава, или полза роду! Нееее! Като не е съгласен с политиката на партията на която е член какво се мотае та не напуска? Няма нищо по-достойно от това да си напуснеш и публично да се отречеш от политика, за която си сигурен че е в ущърб на асеновградчани! Да, ама не! Остави се да го направят на *** и да го изгонят! До последно се е натискал, занчи имаментерес! Никой не обича многознайници, алчни при това!

48

Сигобара Иготочи

преди 13 години

Могат да вземат на дебата и съветниците с които управлявят от Атака и ДПС.Тогава ще разберете какво означава - "не ми са на нивото".Изключиха го,защото не е съгласен с тяхната политика на ограбване на общината заедно с ДПС,защото и Герб и Атака се кълняха,че ще изхвърлят ДПС от властта,а от първия ден седнаха с тях и продължиха обира,защото последните знаят как се прави най-добре,не е съгласен с предложенията за конкурси с предизвестен край и с още много,много неща сътворени от НЕКАДЪРНИЦИ!!!

fallback