Консултативният съвет е свикан от президента Георги Първанов. Снимка: Булфото
fallback

Във вторник ще заседава консултативният съвет за национална сигурност.

Консултативният съвет, свикан от президента Георги Първанов, ще обсъди темата "Актуални въпроси на сигурността на Република България в контекста на вътрешната сигурност на Европейския съюз".

Ще бъдат обсъдени въпросите за членството на България в Шенген, противодействието срещу контрабандата, използването на специални разузнавателни средства. 

Oще по темата

Доклади ще изнесат премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, министърът на правосъдието Маргарита Попова. 

Според закона за КСНС членове на Съвета са председателят на парламента, министър-председателят, министрите на отбраната, вътрешните работи, външните работи и финансите, председателят на Държавна агенция "Национална сигурност", началникът на отбраната и председателите на парламентарните групи в Народното събрание.

На заседанието са поканени министърът на правосъдието Маргарита Попова, главният прокурор Борис Велчев, председателят на ВКС Лазар Груев, председателят на ВАС Георги Колев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

pier

преди 13 години

Абе, да попитам- този първанов същия ли е дето му викат Президент на БГ? Той от скоро ли е такъв или от има - няма 10 г. Тази *** нама ли край...Първанчо- при ДоганчоСтанишката- да ми яде п.ш.ата

111

ПРЕПОРЪКА

преди 13 години

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ЩОМ ВЛЕЗАТ В ЗАЛАТА ЗАКЛЮЧИ ВРАТАТА И СВИРИ СБОР НА ВОЙСКАТА. ЛИКВИДИРАИ ЦЯЛАТА МИЛИЦИОНЕРСКО - МУТРИНСКА БАНДА НАЧЕЛО С БОКО ТИКВАТА И ЦВРЪЦКО ДАСКАЛЧЕТО С АПАРТАМЕНТИТЕ.ТОВА Е ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА И СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НЕСЕ ПРИТЕСНЯВАИ ОТ ФАКТА ЧЕ БОКО ДО ВЧЕРА БЕШЕ КОМУНИСТЧЕ. НЕКА И ТОЙ КАТО ДЯДО СИ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ НАРОДА, КОЙТО НАРЕЧЕ ЛОШ МАТРЕАЛ

110

Анонимен

преди 13 години

След това г-н Президента ще изнесе доклад на тема: отивам си, на следващите избори с царя, Станишката и Костето ще правим четворка белот (Доганчо няма къде да седне, Костето му зае мястото). С такова каре все 5% на изборите за парламент ега хванеме.

fallback