Яне Янев. Снимка: Булфото
fallback

„Борисов е толкова страхлив и объркан, че наговори един куп небивалици. Той нали се прави на някакъв смел мъж. Нека каже имена на хора от РЗС, които са участвали в терористични актове”.

С тези думи Яне Янев отхвърли обвиненията на премиера Бойко Борисов и бившия си съпартиец Тодор Великов, че определени кръгове около него са готвели провокации.

Все пак Янев се съгласи с премиера за едно: „Аз също считам, че тези, които са пребили Огнян Стефанов, сега са взривили „Галерия”.


Тук възниква въпросът има ли МВР и ДАНС, или сме разграден двор?”, попита Янев и без да каже имена, насочи кои са извършителите на двете покушения: „Част от тях се намират в ДАНС в момента, на високи позиции”, категоричен бе той.

В РЗС са твърди – ще заведат дела срещу Тодор Великов заради твърденията му срещу тях.

„Това е абсолютна лъжа, така както беше лъжа, че ние сме инсценирали открадването на джипа. Вече минават 12-13 дни и нямаме никаква информация”, заяви Янев и допълни, че му е под достойнството да коментира Тодор Великов.

Oще по темата

Емил Василев пък даже не желаеше да спомене името на бившия си съратник: „Защо премиерът назначи един доказан подлец за свой говорител? Той си е написал на челото: "Аз съм мръсник". Това говори и какво представлява самият премиер”, атакува независимият депутат.

Яне Янев призова делото „Галерия” да бъде разсекретено. Там щели да лъснат и имената на похитителите на Огнян Стефанов, съответно – на хората, които поставиха бомбата пред редакцията на вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

254

Ей, хора.....

преди 13 години

Нещо не ми е ясно! В цялата ситуация в държавата единствено Яне Янев ли ви провокира да пишете? Нищо друго ли не ви вълнува, други теми не са ли актуални за вас? Недейте така, това е страшно! Това е направо безнадежно!

253

rumen221

преди 13 години

Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...

252

акуд

преди 13 години

яне всички знаем че не сте терористи, то за терорист се иска мъж да си, вие сте обикновени циркаджии да знаеш

fallback