Снимка: БГНЕС
fallback

Вътрешният министър Цветан Цветанов определи като несериозни твърденията на Румен Петков, че той стои зад решението визата му за САЩ да бъде отнета.

По-рано днес червеният депутат се закани да съди Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за твърденията им, че бившият вътрешен министър е участвал в преразпределението на наркопазара у нас на срещата с Братя Галеви на басейна "Спартак".

„Аз се съгласих с казаното от Ваньо Танов, защото е бил директор на ГДБОП и след като той го казва, аз не мога да не вярвам на един директор на тази служба”, коментира Цветанов пред bTV.

“Спрямо шефа на митниците Ваньо Танов няма оперативно дело и разработки”, категоричен бе Цветанов.

Той посочи, че Танов се ползва с доверието на премиера и вицепремиера Дянков заради успехите в събирането на акцизите.

Попитан защо Петков не е бил наказан, ако е имало информация, че е участвал в  преразпределение на наркопазара, защо ГДБОП не си е свършила работата, щом Танов е толкова добър, Цветанов отговори:

„Много е трудно да работиш в условията едно време”. Вътрешният министър цитира и доклади на ЕК, в които се споменава липсата на политическа воля тогава.

Oще по темата

По повод твърденията на Петков, че обвиненията срещу него целят да се отклони вниманието от имотното състояние на Цветанов, вътрешният министър отново посочи, че е обяснил всичко в парламента.

„Тече проверка и съм единственият политик, който е дал възможността всички тайни на личния живот на един човек да бъде проверяван от институциите. Няма от какво да се притеснявам”, защити се Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

стоян

преди 13 години

г-н Бойко Борисов нагледахме се на полицейщина,нагледахме се на заловяване на бандити,искам да ви кажа че вчера съм плакал, когато синът ми поиска да му купя един шоколад от 3.45 лв. а аз имах само 5 лв. а трябваше да купя хляб и мляко ....скапан живот.

94

Египтолог

преди 13 години

Цецо крадецо оооооооооооо!!!!!!!!!

93

U2

преди 13 години

Най-доброто правителство за *** и мутрите. Крадат си, контрабандата си процъфтява и всичко си е наред. Неудобните ги испозастреляха, а другите си трайкат... *** масово продават цигари да тровят хората и ощетяват ежедневно държавата с милиони, ама си плащат на кой си трябва...

fallback