Снимка: БГНЕС
fallback

Алексей Петров е готов да се включи в президентската надпревара догодина. Това съобщи самият той пред плевенски журналисти в дома си днес, съобщи „Дарик”.

„Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов”, обясни още бившият служител на ДАНС.

Той изрази и подкрепата си за инициативата на Ред, законност и справедливост за приемане на нова конституция. Според него тя ще даде нов тласък, нови идеи и ще постави точка на изтощителния преход.

По думите на Алексей Петров в РЗС има хора, с които би работил в екип и затова ако издигнат кандидатурата му, ще се включи в президентската надпревара.

Според Алексей Петров новата конституция трябва да очертае параметрите на съдебната власт и да ограничи намесата на държавата в икономиката.

Петров каза още, че според него под благодатната маска на борбата с организираната престъпност всъщност се крие политическа саморазправа и се разчистват терени за политика, икономика и лична реализация.

Правят се и опити да се подчини организираната престъпност да работи в нечия полза, каза той. Като пример посочи контрабандата.

Oще по темата
Алексей Петров поясни, че в килията си е начертал схема на истинския "Октопод" и е написал имена. Това са бивши и настоящи служители на службите, които работят според него заедно и определят политиката на България.

По този начин те са криминализирали прехода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

577

Satchel

преди 13 години

ThatВs not just logic. ThatВs raelly sensible.

576

Анонимен

преди 13 години

Edin takav preziden si imame sega, vtori takav ne ni trjabva !!!

575

дядо Йоцо

преди 13 години

Извинявайте за грешките/правописните/писах без очила./..Старост нерадост

fallback