Снимка: БГНЕС
fallback

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Oще по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

235

Анонимен

преди 13 години

Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага.Медийни партньори на събитието ще бъдатПлевенската Аграрно Славянска телевизия Би-Ти-Ви собственосто на Ченгето от УБО Красимир ГерговРуското комувнистическа Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет РадевНо вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на Червената Армия

234

question

преди 13 години

А през това време кой се занимава с ВЪТРЕШНИТЕ работи на държавата?

233

бтв

преди 13 години

Гледайте бтв/бойкова тв/ и няма да чуете нищо за това, кой открадна златото от митницата, ама всичко друго-да!

fallback